2023-2024 Mezunlarımızla Mezuniyet Yemeğinde Bir Araya Geldik

Bartın Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü olarak, yeni mezun olan öğrencilerimizle unutulmaz bir gecede bir araya geldik. Kumluca Arslan Alabalık Tesisleri'nde gerçekleşen geceye 2. Sınıf ikinci öğretim öğrencileri, Bartın Meslek Yüksekokulu akademik personellerinden Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Cihangir Kasapoğlu, Öğr. Gör. Dr. Özkan Avcı   Öğr. Gör. Yahya Akkaya, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kayahan ve Öğr. Gör. Şevval Ay katıldı.

Mezuniyet pastasının kesilmesiyle başlayan program, müzik eşliğinde yemekle devam etti. Mezunlar, birlikte fotoğraflar çekilerek ve sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.

Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Cihangir Kasapoğlu yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek, iş hayatlarında daima başarılı olmalarını ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünün kazandırdığı bilgi ve becerileri en iyi şekilde kullanmalarını söyledi.

Mezuniyet yemeğinin gerçekleşmesinde katkıda bulunan öğrencimiz Şevket Ünal’a, nazik ikramlarından dolayı Kumluca Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozkurt’a ve yemeğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

• 2023-2024 Mezunlarımızla Mezuniyet Yemeğinde Bir Araya Geldik

• Mezunumuz Handenur Aslan, Kurumsal İletişim Alanındaki Deneyimlerini Paylaştı

• 1. Sınıflara Final Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantısı Yapıldı

• Sosyal Medya İçerik Üretimi Konuşuldu