TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarış

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla Akıllı  Şehirler ve Ulaşım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Enerji ve Çevre, Gıda ve Tarım, Makine İmalatı ve Otomotiv, Sağlık, Savunma, Uzay ve Havacılık, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik kategorilerinde 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları düzenlenmektedir.

Bu kapsamda söz konusu yarışma hakkında bilgilendirme yapmak üzere Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Bekir GÜLER tarafından 25 Nisan 2022 Pazartesi günüsaat 13:00’de zoom programı üzerinden online olarak "TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları: 2022 Yılı Başvurularına Hazırlık" semineri düzenlenecektir.

Toplantı Kimliği: 960 1345 5154
Parola: TUBTAK2022