Bu Haftanın Konuğu

Uzaktan Eğitim sürecinde sizleri sektörden tanınan isimlerle buluşturuyoruz. Dersimize bu hafta Carat Medya Planlama Ajansı Müşteri İlişkileri Direktörü Mehmet Yılmaz konuk olacak. 10 yılı aşkın süredir medya planlama alanında birçok başarılı kampanyaların medya planlama sürecini yürüten Mehmet Yılmaz, Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerimizle medya planlama ve reklam sektöründe kariyer üzerine söyleşecek. Etkinliğimize tüm öğrenci ve mezunlarımız davetlidir.
Mehmet Yılmaz Kimdir?
Üniversite eğitimimi 2005 yılında Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde tamamlayan Mehmet Yılmaz, kariyerine Starcom medya planlama ve satın alma ajansında başladı. 4 yıl bu ajansta global ve yerel markalardan sorumlu olup zorunlu askerlik görevi için 2008 yılında ayrıldı. Askerlikten sonra kariyerine dil eğitimi için İngiltere'de devam ederek Wavemaker Londra'da 1 sene çalıştı. Akabinde 2010 senesinde Türkiye'ye döndü. Kısa bir dönem Mediacom medya planlama-satın alma ajansında çalışan Mehmet Yılmaz, 2011 yılından beri kariyerine Carat'da global markaların medya planlama ve satın alma sorumlusu olarak devam ediyor.
Meeting ID: 728 9775 4307
Passcode: 1baGZK