Mezunlarımızla Buluştuk

Bartın Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programımız mezunlarıyla 20 şubat 2024 Salı günü saat 19.00'da çevrimiçi olarak bir buluşma gerçekleştirdik. 30 mezunumuzun katıldığı buluşmada mezunlarımızla iş, aile, sosyal yaşantıları, tecrübeleri, okul yılları hakkında yaklaşık 1 saatlik bir sohbet gerçekleştirdik. Katılan ve katılmak isteyip katılamayan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.

• Mezunlarımızla Buluştuk

• 1. Sınıflara Final Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantısı Yapıldı (2023-2024 Güz)