image/svg+xml
image/svg+xml

Yeni Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümümüze yeni başlayan öğrencilerimize 2023-2024 akademik yılının başlangıcıyla birlikte,  kapsamlı bir oryantasyon eğitimi verildi. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Avcı, Öğr. Gör. Dr. Cihangir Kasapoğlu, Öğr. Gör. Yahya Akkaya tarafından verilen eğitimde, üniversitemiz, ilimiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilerin hak ve sorumlulukları, akademik danışmanlıklar, çift anadal ve yandal uygulamaları, değişim programları, kalite süreçleri, bilimsel etkinliklere katılım, sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, sosyal etkinlikler, sıfır atık projesi ve kısmi zamanlı istihdam gibi konulara da değinildi.

Eğitime Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi de katıldı. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, özellikle öğrencilerin kalite süreçlerine katılımının önemini vurguladı. Öğrencilerin aktif bir şekilde görüş ve önerilerini paylaşarak eğitim sürecine katkıda bulunmalarının, kurumun sürekli gelişimine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, öğrencilerin eğitim kurumunun bir parçası olduklarını vurgulayarak, onların geri bildirimlerinin önemsendiğini ve sürekli olarak daha iyi bir eğitim deneyimi sunma çabalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Eğitimler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Avcı, Öğr. Gör. Dr. Cihangir Kasapoğlu, Öğr. Gör. Yahya Akkaya tarafından verildi. Eğitimde bağımlılıkla mücadele en çok üzerinde durulan konulardandı. Öğrencilere bağımlılık yapıcı maddelerin zararları ve bunlardan korunma yolları anlatıldı. Ayrıca bağımlılıkla mücadelede üniversitemizin yürüttüğü projeler ve faaliyetler de tanıtıldı.

Oryantasyon eğitimi sonunda öğrencilerimizin sorularının yanıtlanmasının ardından eğitim sona erdi.

Bartın Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü olarak yeni öğrencilerimize başarılar diliyoruz
  • 2. Sınıflara Final Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantısı Yapıldı

  • Staj Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

  • Bölüm Kurulu Toplantısı Yapıldı

  • Mezunumuzla Ders Planı Değişiklikleri Konuşuldu

  • Sınıf Temsilcileriyle Vize Öncesi Toplantı Yapıldı

  • Bölüm Danışma Kurulu Üyemiz ile Ders Planı Değişiklikleri Konusunda Toplantı Gerçekleştirildi

  • 2. Sınıflara Vize Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantısı Yapıldı (2023-2024 Bahar)

  • 1. Sınıflara Vize Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantısı Yapıldı (2023-2024 Bahar)

  • Sınıf Öğrenci Temsilcileriyle Toplantı Yapıldı (2023-2024 Bahar)

  • Uluslararası Öğrencilerimize Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı