Yeni Akademik Yılın İlk Bölüm Kurulu Toplantısı

Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm kurulu 2023-2024 Akademik yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Özkan Avcı yönetiminde gerçekleşen toplantıya bölüm danışma kurulu üyesi DHA Bartın Muhabiri Ayhan Acar, bölüm akademik personeli, yüksekokulumuz idari personeli ve sınıf sorumlusu öğrenciler katıldı. Bölüm ders planlamalarının görüşüldüğü toplantıda öğrencilerin motivasyonunu artıracak sosyo-kültürel etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirecek projelerin öneminin vurgulandığı toplantıda yeni sosyal sorumluluk projelerinin tasarlanması ve yürütülmesi konusunda kararlar alındı.

9 Ekim 2023