Öğrencilerimiz deprem mağduru çocuklarla sinema etkinliğinde buluştu

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle Bartın İlinde bulunan deprem mağduru çocukları yaşadıkları travmadan uzaklaştırmak ve sosyal hayata uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla BARÜ Bartın MYO Müdürlüğüne bağlı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ile Bartın Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Mehmet Rıfat Efendi KYK Yurdunda kalan deprem mağduru çocuklar sinema etkinliğinde buluştu. Etkinlik kapsamında hem yetişkinlere hem çocuklara yönelik duyguları konu edinen “Ters Yüz (Inside Out)” filmi izlendi. Sinema etkinliği sonrasında çocuklara çeşitli ikramlar ile oyuncaklar dağıtıldı.

Etkinlik koordinatörü Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Özkan Avcı, depremin ilk gününden itibaren Bartın Üniversitesi’nin deprem mağdurlarının yanında olduğunu ve üniversite öğrencilerimizin bu konuda çok duyarlı olduklarını, gönüllülük çalışmaları kapsamında bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

01.06.2023