Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerimizden Filistin'e destek için "Sessiz Çığlık"

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarını şehir merkezindeki Hükümet Caddesinde gerçekleştirdiği sessiz eylemle protesto etti. Eylemde Türk Bayrakları ve Filistin Bayrakları taşıyan öğrenciler aynı zamanda Filistin'de yaşanan saldırıların fotoğraflarını taşıdı.

İsrail’in bütün insani değerleri, bütün uluslararası hukuku çiğneyerek masum insanları katletmeye devam ettiğini kaydeden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz de saldırılara olan tepkilerini sessiz çığlıkla göstermek istedi. Bu saldırılar durana, Filistin halkı hak ettikleri özgürlüklerine kavuşana dek, öğrencilerimizle birlikte mazlum Filistinli kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.